tandarts controle

Behandelingen

Behandelingen voor optimale mondzorg

In onze tandartspraktijk kun je terecht voor optimale mondzorg. Wij leggen de nadruk op preventie. Tijdens de reguliere controles adviseren we onze patiënten daarom zo volledig mogelijk om behandelingen aan het gebit te voorkomen. Natuurlijk hebben de meeste patiënten wel eens een gaatje, maar erger dan dat kun je in de meeste gevallen gewoon voorkomen! Daarnaast dragen we graag bij aan een aantrekkelijk gebit. Gezond tandvlees, witte tanden en mooie rechte tanden.

Prettig en professioneel

We vinden dat een tandartsbezoek in een aangename sfeer moet verlopen. Onze modern ingerichte praktijk beschikt over een prettige wachtruimte en twee ruime behandelkamers die zijn uitgerust met de nieuwste apparatuur voor mondzorg op het hoogste niveau. Onze praktijk heeft speciale filters voor optimaal hygiënisch water. De prestaties van onze filters zijn zelfs beter dan de wetgeving voorschrijft. We zijn open naar onze patiënten. We vertellen dus in normale taal waar het op staat. Geen ingewikkeld wollig gedoe, maar duidelijke instructies om het gebit gezond én aantrekkelijk te houden.

Mondzorg door dezelfde vertrouwde specialisten

Bij Tandartspraktijk ’t Dorp kun je terecht voor de meest voorkomende behandelingen. Slechts in enkele situaties verwijzen wij patiënten door naar een specialist in de omgeving, uiteraard met een uitstekende staat van dienst. Denk hierbij aan een implantoloog of de kaakchirurg. Onze medewerkers houden hun kennis op peil door het bezoeken van congressen, het lezen van vakliteratuur en het volgen van nascholing. Kortom: bij Tandartspraktijk ’t Dorp in Bergen NH kun je terecht voor alle mogelijke mondzorg en tref je gegarandeerd altijd dezelfde vertrouwde gezichten.

Contact

Heeft u een vraag of opmerking? Vul dan hieronder het formulier in, neem contact met ons op per mail via info@tptdorp.nl of bel maandag t/m donderdag van 8.00 tot 17.00 uur met het telefoonnummer 072-5895240