Tandartspraktijk 't Dorp

Gebitsrenovatie voor een onweerstaanbare lach

Al een poos niet meer bij de tandarts geweest? Is jouw gebit verwaarloosd? Ben je bang om naar de tandarts te gaan? Of ben je die scheve tanden nu echt zat? Ons team stelt je gerust en staat voor je klaar. Tandartspraktijk ’t Dorp heeft alles in huis om je met gebitsrenovatie weer een stralende lach te geven.

Oplossing voor een verwaarloosd gebit

Wanneer je besluit om jouw gebit deels of helemaal te laten opknappen spreken we over gebitsrenovatie. Dat klinkt nogal ingrijpend en dat is soms ook zo. Dat betekent niet dat je veel pijn zult ervaren. Dankzij verdoving is een behandeling hooguit ongemakkelijk, maar zeker niet pijnlijk. Bij Tandartspraktijk ’t Dorp kun je terecht voor de meest voorkomende behandelingen. Denk aan het plaatsen van een of meerdere kronen, bruggen en zelfs een klikgebit. Met onze kennis en moderne apparatuur kunnen we je in de meeste gevallen volledig zelf helpen aan een prachtig gebit. Altijd dezelfde vertrouwde gezichten dus, wel zo prettig!

Scheve tanden?

Ga voor Invisalign®! Al meer dan twee miljoen tevreden patiënten gingen je voor. Invisalign® is een behandeling met uitneembare en nagenoeg onzichtbare beugels die jouw scheve tanden omtoveren tot een prachtig gebit.

Bij Tandartspraktijk ’t Dorp ben je aan het juiste adres voor een gebitsrenovatie! Neem nu contact op.

Contact

Heeft u een vraag of opmerking? Vul dan hieronder het formulier in, neem contact met ons op per mail via info@tptdorp.nl of bel maandag t/m donderdag van 8.00 tot 17.00 uur met het telefoonnummer 072-5895240