Tandartspraktijk 't Dorp

Tanden bleken

Tandverkleuring is volkomen normaal, het overkomt iedereen. Ons consumptiegedrag (denk aan gebruik van onder meer koffie, thee, tabak, rode wijn of medicatie) zorgt ervoor dat tanden langzaam minder wit worden. Een natuurlijk verschijnsel dus, maar daardoor niet onomkeerbaar! Ben je ontevreden met de kleur van jouw tanden? Laat op een veilige manier je tanden bleken bij Tandartspraktijk ’t Dorp in Bergen NH.

Tanden bleken

Veilig tanden bleken met blijvend resultaat

Voor het bleken van tanden maken wij gebruik van de Philips Zoom!  in de stoel en voor thuis. Beide 100% veilige methoden. Tanden worden niet aangetast en de behandelingen zijn pijnloos. Na de behandeling geeft onze preventieassistente je eenvoudige tips voor blijvend resultaat.

Natuurlijk houden we ons strikt aan de regelgeving inzake tanden bleken. Sinds november 2012 hanteert de Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit (NVWA) strengere regels voor bleekmethodes. Tandartsen, mondhygiënisten en preventieassistentes mogen bleekmiddelen met maximaal 6% waterstofperoxide gebruiken. Ter vergelijk: middelen voor thuis mogen slechts tot 0,1% waterstofperoxide bevatten.

 Tanden bleken bij Tandartspraktijk ’t Dorp:

  • snel, veilig en doeltreffend
  • conform regels van NVWA
  • tanden 8 tot 10 tinten witter
  • betaalbare methode

Facings

Op zoek naar een andere methode voor een stralende lach? Facings kunnen jouw gebit op eenvoudige, pijnloze en betaalbare wijze direct verfraaien. Met behulp van een laagje wit composiet of schildje van porselein dat tegen het buitenoppervlak van de bestaande tand wordt gelijmd zie je direct resultaat. Zo kun je met een facing spleetjes tussen tanden opvullen, afgebroken hoekjes repareren, verkleurde tanden weer wit maken en scheve tanden maskeren.

De voordelen van facings zijn:

  • minimaal verlies tandweefsel
  • snel een nieuwe look
  • pijnloze methode
  • betaalbaar

Bij Tandartspraktijk ’t Dorp ben je aan het juiste adres voor het bleken van tanden! Neem nu contact op.

Contact

Heeft u een vraag of opmerking? Vul dan hieronder het formulier in, neem contact met ons op per mail via info@tptdorp.nl of bel maandag t/m donderdag van 8.00 tot 17.00 uur met het telefoonnummer 072-5895240