Tandartspraktijk 't Dorp

Tandartspraktijk ’t Dorp voor jong en oud

Tandartspraktijk ‘t Dorp is een kleine tandartspraktijk waar vakkundigheid en klantvriendelijkheid voorop staan. Zowel de inrichting als de apparatuur en kennis zijn zeer modern, volledig afgestemd op de hedendaagse standaard in tandheelkundige zorg. We beschikken over moderne scanapparatuur waarmee we digitale afdrukken voor de tandtechnicus maken. ‘Happen’ behoort tot het verleden! Bij Tandartspraktijk ’t Dorp kun je terecht voor de meest voorkomende behandelingen variërend van reguliere controles tot brugwerk en het klikgebit.

Dezelfde vertrouwde gezichten

Onze tandarts Femke Schipper en haar assistentes Jantine Bakker en Bibiana Schopman werken sinds 2016 intensief samen. Femke: ‘We zijn open naar onze patiënten. We vertellen dus in normale taal waar het op staat. Geen ingewikkeld gedoe, maar duidelijke adviezen om het gebit gezond én aantrekkelijk te houden.’ De professionals van Tandartspraktijk ’t Dorp leggen de nadruk op kwaliteit en behandelen jong en oud in een sociale sfeer.

Meer informatie? Patiënt worden? Bel gerust naar onze tandartspraktijk! 072-5895240.

Contact

Heeft u een vraag of opmerking? Vul dan hieronder het formulier in, neem contact met ons op per mail via info@tptdorp.nl of bel maandag t/m donderdag van 8.00 tot 17.00 uur met het telefoonnummer 072-5895240