Tandartspraktijk 't Dorp

Optimale mondhygiëne

Gebitsreiniging en het geven van advies op maat is het belangrijkste onderdeel van ons werk. Onze tandarts Femke adviseert je graag over het realiseren van optimale mondverzorging en mondhygiëne. Dat begint thuis: het juiste poetsgedrag is van het grootste belang voor jouw gebit. Gebruik écht dagelijks die tandenstoker of de waterflosser!

Advies én hulp voor de juiste mondverzorging

Gedegen onderhoud thuis en de periodieke controle bij Tandartspraktijk ‘t Dorp zijn samen het fundament van goede mondhygiëne. We zien je bij voorkeur tweemaal per jaar voor controle zodat onze tandarts de gezondheid van jouw gebit perfect kan monitoren. Tijdens de reguliere controles maken we tijd voor:

  • het verwijderen van tandsteen en tandplak
  • polijsten van het gebit
  • uitvoeren van pocketmetingen om de conditie van het tandvlees in kaart te brengen
  • fluoridebehandelingen
  • voorlichting en instructie over gebitsverzorging (we analyseren en verbeteren onder meer jouw poetsgedrag)
  • sealen van tanden en kiezen (bij kinderen)

Laser

Met behulp van onze laserapparatuur (EPIC™10 Diode Lasertechniek) brengen we mondhygiëne naar een nóg hoger plan. Met de EPIC kunnen we bacteriën doelgericht bestrijden, het genezingsproces van tandvlees, aften en koortslippen bevorderen en het immuunsysteem stimuleren ontstekingen tegen te gaan. Vraag tijdens jouw bezoek gerust naar de mogelijkheden. 

 

Zo kun je in één bezoek rekenen op een reguliere controle van jouw gebit én optimale mondhygiëne. Voorkomen is beter dan genezen! Maak snel een afspraak.

Contact

Heeft u een vraag of opmerking? Vul dan hieronder het formulier in, neem contact met ons op per mail via info@tptdorp.nl of bel maandag t/m donderdag van 8.00 tot 17.00 uur met het telefoonnummer 072-5895240