Tandartspraktijk 't Dorp

Tandarts voor jeugd en kinderen

Iedereen is welkom in onze praktijk in Bergen NH. Ook kleine patiëntjes. Neem jouw kind zo vroeg mogelijk mee naar jouw eigen periodieke controle. Zo kan de kleine alvast rondkijken in de praktijk en wennen aan de omgeving en stapt hij of zij vanaf tweejarige leeftijd zelf vrolijk in de stoel. Onze tandarts Femke Schipper behandelt volwassenen, jeugd en kinderen. Kom dus gerust met het gehele gezin op dezelfde dag op controle. Wel zo efficiënt!

De tandarts is cool!

Tijdens de eerste controle maken wij jouw kind op speelse wijze vertrouwd met het fenomeen tandarts. Dit doen we door alle materialen te tonen, door in normale taal te vertellen wat we gaan doen, door de kids mee te laten kijken met behulp van een spiegel, wat te spelen met de verstelbare stoel en natuurlijk door kinderen zelf een controle bij hun ouders of de tandarts uit te laten voeren. Zo leren we kinderen en jeugd dat je absoluut niet bang hoeft te zijn voor de tandarts. Het (melk)gebit van kinderen vraagt andere zorg dan dat van volwassenen. Wij bieden deze zorg.

Kom naar Tandartspraktijk ’t Dorp. Deze tandarts is écht cool! Neem nu contact op.

Kom eens langs!

Kom gerust eens samen met jouw kind(eren) een kijkje te nemen in onze praktijk. Wil je meteen het gebit van jouw kind laten controleren door de tandarts? Geef dit dan even aan als je de afspraak maakt. Jullie zijn van harte welkom. Wij zijn te bereiken via telefoonnummer:

072-5895240.

Contact

Heeft u een vraag of opmerking? Vul dan hieronder het formulier in, neem contact met ons op per mail via info@tptdorp.nl of bel maandag t/m donderdag van 8.00 tot 17.00 uur met het telefoonnummer 072-5895240