Tandartspraktijk 't Dorp

Het team

Het enthousiaste team van Tandartspraktijk ‘t Dorp staat voor je klaar om jouw gebit in optimale conditie te brengen én te houden. Ons team bestaat uit tandarts Femke Schipper, BIG geregistreerd 69049516102 en assistente Angel. We werken samen aan de mondgezondheid van onze patiënten. Je kunt bij ons terecht voor de meest voorkomende behandelingen waarbij we natuurlijk ook gebruik maken van de expertise van de tandtechnicus waar we nauw mee samenwerken. De tandtechnicus maakt kronen, bruggen en andere kunstelementen voor ons op maat, zodat we onze patiënten altijd kunnen bedienen met perfect passende elementen.

Up to date

Onze medewerkers houden hun kennis op peil door het bezoeken van congressen, het lezen van vakliteratuur en het volgen van nascholing. Daarnaast is onze apparatuur hypermodern. Neem onze moderne scanapparatuur: we maken digitale afdrukken voor de tandtechnicus (niet meer ‘happen’ dus!). Zeer nauwkeurig én sneller dan de oude methode. Kortom: bij Tandartspraktijk ’t Dorp ben je aan het juiste adres voor optimale mondgezondheid dankzij tandheelkunde op hoog niveau.

Je kunt hier lezen wat onze patiënten over ons zeggen.

Meer informatie? Patiënt worden? Bel gerust naar onze tandartspraktijk! 072-5895240.

Contact

Heeft u een vraag of opmerking? Vul dan hieronder het formulier in, neem contact met ons op per mail via info@tptdorp.nl of bel maandag t/m donderdag van 8.00 tot 17.00 uur met het telefoonnummer 072-5895240